Onze diensten

Gentle & Beyond biedt de volgende beveiligingsdienstenEvenementenbeveiliging

Gentle & Beyond is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en zorgt dat de beveiliging niet te koste gaat van de gastvrijheid. We verzorgen de beveiliging tijdens uiteenlopende publieksevenementen zoals festivals, concerten, muziekevenementen, sportevenementen, culinaire en culturele evenementen. Maar ook tijdens beurzen, congressen en andere bijeenkomsten.


Objectbeveiliging

Op dynamische locaties zijn grote groepen mensen op hetzelfde moment aanwezig en in beweging. Het is dan ook van noodzakelijk belang dit in goede banen te leiden en zorg te dragen voor de veiligheid.

Gentle & Beyond verzorgt de beveiliging op objecten zoals: evenementenlocaties, horecagelegenheden, winkelcentra, vluchthavens, hotels, musea / theaters, bioscopen, kantoorpanden, bouwplaatsen en overheidsgebouwen.Persoons- & artiestenbeveiliging

Persoonsbeveiliging is in het huidige (politieke) klimaat steeds meer aan orde. Er is een groeiende behoefte aan meer veiligheid in moeilijke of bedreigende situaties. Gentle & Beyond biedt eersteklas persoonsbeveiliging waar en wanneer u dit nodig heeft. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Onze persoonsbeveiliging is geschikt voor particuliere en zakelijke aanvragen.Exclusieve chauffeursdiensten

Gentle & Beyond is gespecialiseerd in high exclusive chauffeursdiensten op maat. Wij leveren luxe auto’s met een eigen chauffeur voor diverse doeleinden. Voor zowel particuliere als zakelijke aanvragen en zowel binnen-, als buitenlandse ritten.

We bieden de volgende chauffeursdiensten: Privé vervoer, zakelijk vervoer, artiesten vervoer, luchthaven vervoer en VIP vervoer.Traffic Management

Een goede en veilige doorstroom van binnenkomend en uitgaand publiek is van noodzakelijk belang voor uw evenement. Het zorgt ervoor dat uw bezoekers comfortabel het evenement bereiken en bij vertrek snel en veilig het terrein kunnen verlaten. Vaak komen er tijdens evenementen ontregelende situaties kijken, omdat er een grote groep bezoekers vaak op hetzelfde moment in beweging is.Beveiligingsadvies

Vandalisme, diefstal, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een toenemende problemen. De financiële schade die wordt aangebracht is aanzienlijk, naast de emotionele en psychische schade.

Gentle & Beyond kan samen met u een beveiligingsplan opzetten. Zodra we uw beveiligingsvereisten en wensen in kaart hebben gebracht, kunnen wij snel een uitgebreide beveiligingsoplossing bieden in overeenstemming met uw specifieke omstandigheden.

Ons beveiligingsadvies is geschikt voor particuliere en zakelijke aanvragen.